Hiljaisuuden metsäjoogaretriitti 24.-27.10.2019

Hiljaisuuden metsäjoogaretriitti kutsuu sinut hiljentymään ja rauhoittumaan luonnon helmaan. Kolmen yön retriitti toteutetaan Lentiiran Lomakylän viehättävissä puitteissa kainuulaisessa järvi- ja metsämaisemassa.

Hiljaisuuden retriitillä saat mahdollisuuden asettua itsen äärelle ja tutustua henkilökohtaiseen tunne- ja mielenmaisemaan. Retriitti on ainutlaatuinen tilaisuus irrottautua arjesta pohtimaan elämän merkityksellisiä asioita, mitä ne itse kullakin ovat. Retriitillä on myös lupa levätä, pyrkimättä erityisesti mihinkäään.

Hiljaisuuden retriitillä riittää että olet. Halutessasi voit osallistua ohjattuun ohjelmaan, joka pitää sisällään metsäretkiä, joogaa ja meditaatiota. Ohjelma rakennetaan tukemaan sisäistä tutkimusmatkaa ja toteutetaan sääolosuhteisiin sopeutuen sekä sisällä että luonnossa. Hiljaisuuden metsäjoogaretriitti sopii kaikille lähtötasosta riippumatta, aiempaa kokemusta et tarvitse. Mukaan mahtuu 12 henkilöä.

Retriitillä oppaanasi on RYT-sertifioitu joogaopettaja Sanna Kyllönen, joka on harjoittanut joogaa ja meditaatiota vuodesta 2007. Sanna opettaa klassista hathajoogaa, ja soveltaa harjoitusta tilanteen mukaan myös muiden tyylisuuntien vaikutteilla.

OHJELMA

17:00 Orientaatiokahvit 
18:00 Yin jooga
19:30 Illallinen
21:00 Iltapiiri & äänimaljarentoutus

8:30 Aamiainen
9:15  Metsäkylpy ja jooga
12:00 Lounas
Omaa aikaa*

17:00 Kotakahvit ja rummutus
18:00 Savusauna
19:30 Illallinen
21:00 Iltapiiri ja meditaatio

8:30 Aamiainen
9:15  Metsäkylpy ja jooga
12:00 Lounas
Omaa aikaa*

17:00 Kotakahvit ja rummutus
18:00 Savusauna
19:30 Illallinen
21:00 Iltapiiri ja meditaatio

8:30 Aamiainen
9:15  Metsäkylpy ja jooga
11:30-13 Lounas ja päätöspiiri

* Omalla ajalla voit tutustua Lentiiran kylän nähtävyyksiin, käydä soutelemassa ja/tai liikkumassa luonnossa.  Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden yksilöllisiin perinnehoitoihin ja hemmotteluihin paikallisten luontaisterapeuttien käsissä. Retriitin aikana kunnioitamme hiljaisuutta pidättäytymällä kommunikaatiosta ja irrottautumalla digitaalisista laitteista. Tarvittaessa osallistujilla on mahdollisuus keskustelutuokioon retriitin ohjaajan kanssa.

Retriitin hinta on 498€/henkilö. Hinta sisältää kurssiohjelman sekä kolmen yön mökkimajoituksen 2-hengen huoneessa täysihoidolla. Tarjoamme kasvispainotteiset ateriat Pirtti-ravintolassa ja kahvit nautimme nuotiotulilla kodassa. Opiskelijat/työttömät saavat 70€ alennuksen. Varaa paikkasi: info@idansydan.fi tai puh. 0400 677 667.

Lentiiran Lomakylä sijaitsee noin 125 kilometriä Kajaanista itään ja 45 kilometriä Kuhmosta pohjoiseen. Julkiset kulkuyhteydet Lentiiraan ovat hyvin rajalliset, ja tarvittaessa autammekin järjestämään kimppakyytejä.

HILJAISUUDEN VOIMASTA

Hiljaisuus antaa alitajuisten ajatusten ja piilotettujen tunteiden tulla näkyväksi. Se selkeyttää kaoottista mieltä palauttaen meissä piileviä voimavaroja. Tottumattomalle hiljaisuus voi olla pelottava ja turhauttavakin kokemus. Retriitti mahdollistaa näiden epämukavuuksien ylittämisen turvallisesti. Hiljaisuuden hedelmät kypsyvät ajan kanssa. Jos tahdot, voit jäädä lomakylään myös pidemmäksi aikaa.

Kuuraiset heinänkorret  törröttää hennon järvenjään pinnasta, josta  myös sumu nousee. Horisontissa mäntyjä ja metsänrajaa. Frozen lake scenery in Lentiira, FInland.