Retreat calendar 2024/2025 opens soon

Autenttiset joogamatkat pohjoisessa

Yhdistä jooga ja unohtumattomat luontoelämykset! Anna Lentiira with Love luotaa sinut transformatiivisten retriittikokemusten äärelle.

Joogaretriitti on matka kehoon, mieleen ja maisemaan

 

Ovatko jooga, luonto ja Lappi lähellä sydäntäsi? Lapin tunturikohteiden lisäksi Lentiira with Love retriittejä järjestetään myös Kainuussa – erityisissä kohteissa joissa pääset kokemaan myyttiseen pohjoisen lumovoiman. Metsäkylvyt, syvärentouttavat sointukylvyt ja rumpuseremoniat edistävät sisäistä matkaasi. Niiden avulla Lapin taika avautuu vahvemmin ja syvemmin kuin arvaatkaan.

Retriittimme rakentuvat joogasta ja päiväretkistä. Retkillä pääset tutustumaan upeisiin luontokohteisiin patikoiden, pyöräillen ja meloen. Talviaikaan kulkuvälineitämme ovat murtsikkasukset taikka lumikengät, joiden ansiosta pääset paikkoihin joihin puuterilumella olisi hankala tavoittaa.

Joogaharjoitus rakentuu klassisen hatha-joogan tapaan aurinkotervehdyksistä, asanoista ja loppurentoutuksista hengitysharjoituksia unohtamatta. Harjoitus sovelletaan ryhmän tason mukaisesti, ja se sopii kaikille, niin aloittelijoille kuin edistyneillekin.

Joogaretriitti on tilaisuus henkiseen kasvuun

Voimaannuttavien joogatuntien ja mieleenpainuvien luontoretkien lisäksi retriitti avaa mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kasvuun.  Äänivärähtelyihin perustuvat sointukylvyt, rumpuseremoniat ja yoga nidra johdattavat sinut meditatiivisille taajuuksille. Näissä syvärentoutuneissa tiloissa alitajunta on erityisen vastaanottavainen positiivisten affirmaatioiden voimalle.

Joogaretriitin tarkoitus on antaa sinulle mahdollisuus levätä, mutta myös löytää oivalluksia oman hyvinvoinnin tueksi. Joogaretriitillä voit avata ymmärrystä itsestä, universumista sekä mahdollisuuksistasi oman elämän kanssaluojana. 

Retriitin ohjelma ja opas

Retriittiohjelma on rakennettu siten että jooga, luontoretket ja syvärentoutus muodostavat toisiaan tasapainottavan kokonaisuuden. Jos päiväretki on ollut vaativa, silloin joogassa painottuu restoratiivinen puoli. Jos taas päivän retki on ollut kevyt ja olemme täynnä energiaa, dynaamisella joogalla tuodaan virtaa päivään.

Lentiira with Loven yrittäjä Sanna Kyllönen on kokenut hyvinvoinnin ammattilainen, jota kiinnostaa universumin ihmeet ilmeisen takana. Ohjaamillan retriiteillä Sanna yhdistää joogan ja luonnon parantavat voimat henkisen kasvun rakennusaineiksi.  Sannalle keho ja pyhä ovat yhtä arvokkaita, toinen toisiinsa heijastuvia olemassaolon puolia.

 

 

 

Sanna Kyllönen from Lentiira with Love

Luontoyhteys

Toteutamme elämyksiä joita rakastamme! Tule sinäkin tutustumaan luonnon parantaviin voimiin.

Paikallisuus

Paikallistuntemus on valttimme. Retriitillä pääset tutustumaan parhaisiin paloihin kohteissamme.

Vastuullisuus

Ympäristötietoisuus, perinteet ja sosiaalinen vastuu kulkee mukana kaikessa toiminnassa.

Tähän upotetaan Best of Kuhmo & Lentiira ajanvarausjärjestelmä. Siihen saakka löydät palvelun heti linkin takaa!

Luontokuvia Idän Sydän -verkkokaupasta

 

Luontokuvien verkkokauppa Idän sydän syntyi rakkaudesta kainuulaiseen erämaaluontoon. Valikoimasta löytyy paitsi abstrakteja maisemakuvia myös lintu- ja eläinkuvia, joitka kaikki kuvaavat kainuulaista erämaata omalla tavallaan. Suosituimpia tuliaistuotteita ovat olleet Aina-karhu ja talvinen kuukkelitaulu, mutta myös suurilla teoksilla on paikkansa katseenvangitsijana kodeissa tai julkisissa tiloissa. 

Sanna Kyllösen luontokuvat ovat saaneet tunnustusta European Photo Awardseissa platina- ja kultasarjassa vuonna 2023. Valokuvauksessa Sanna insproituu yksityiskohdista, joita hän tutkailee kameran kera luonnon muotojen ja sävyjen lomasta. Voimauttavassa valokuvauksessa hän pyrkii yksilön sisäisen mielenmaiseman näkyväksi tekemiseen vuorovaikutuksessa kuvattavan kanssa.

Ville Heikkinen on ainakin neljästi (!) Vuoden luontokuva -kilpailussa palkittu luontokuvaaja Iivantiirasta, Kuhmosta. Ville on erikoistunut metsäneläinten, niin lintujen kuin nisäkkäiden valokuvaamiseen. Villen luonnontuntemus on vailla vertaa, ja hänen upeat valokuvat syntyvät siinä kohtaa kun luottamus kuvattavaan on saavutettu.