Työhyvinvointi

Voimavaroja tiedolla ja taidolla

Idän Sydämen hyvinvointipäivissä pääset ottamaan etäisyyttä arjen stressitekijöihin. Koet ehkä uusia asioita ja saat raikkaita näkökulmia tuttuihin hyvinvoinnin teemoihin.

Työhyvinvoinnin kivijalat ovat samat kuin terveydenkin: ravinto, liike ja lepo. Opetellaan yhdessä tekemään pieniä mutta merkittäviä valintoja terveyden eteen joka ikinen päivä!

Tutustu tarjolla oleviin palveluihin ja valitse mieleiset osaset hyvinvointipäivääsi! Identiteetti- ja ihmissuhdetyöskentelyyn työyhteisöissä suosittelemme Voimauttavan valokuvan valmennuksia.Hyvinvoinnin luennot ja työpajat

Hyvinvointi on paitsi tietoa myös tekoja. Idän Sydän haastaa sinut tunnistamaan henkilökohtaiset haasteet ja kannustaa hedelmällisiin valintoihin omassa arjessa. Luento- ja työpajateemoja voivat olla vaikkapa Terveyspirtelöpaja, Kehon puhdistus (detox), Raitisilmahypetys, Elinvoimaa levosta, Virtaa arkiliikunnasta, Hyvinvoinnin 5 parasta tekoa tänään, Viisas kehomme kertoo – ja niin edelleen. Luentojen ja työpajojen kesto voi olla yhdestä kolmeen tuntiin.

Lähiluontoretket

Luonnossa liikkuminen lisää elinvoimaamme monella tavalla. Metsäretkellä voimme tuulettaa ajatuksia, nojata puun voimaan ja istua mättäälle ihmettelemään maailman menoa. Luonto antaa mahdollisuuden rauhoittumiselle. Luonnon tarkkailu antaa myös raikkaita näkökulmia käsillä oleviin ajatussolmuihin. Lentiirassa luonnossa liikutaan patikoiden, pyörillen, meloen, hiihtäen taikka lumikengillä.

Jooga- ja meditaatiotuokiot

Jooga auttaa meitä pitämään huolta itsestämme. Se opettaa tunnistamaan kehon merkkejä ja auttaa myös levottoman mielen ja ailahtelevien tunnetilojen hallinnassa. Joogateorian mukaan selkärangan joustavuus on meidän elinvoimamme mitta. Meditaation avulla voidaan saada ajatuksiin kirkkautta ja luovuuden tarvitsemaa tyhjää tilaa.

Ryhmille suosittelemme 75 – 90 minuutin joogatuokioita ja 30 – 60 minuutin meditaatioharjoituksia. Ohjelma suunnitellaan aina ryhmän lähtötasoa vastaavaksi. Toteutamme myös metsäjoogaa!

Syvärentouttavat sointukylvyt

Tiibetiläisten äänimaljojen ja koshi-kellojen sointi resonoi solutasolla saakka. Äänimaljakylvyissä pääset syvään rentoutumisen tilaan, missä tietoisuus ajasta ja paikasta muuttaa muotoaan. Sointukylpy sopii erinomaisesti osaksi hyvinvointipäivän ohjelmaa. Ohjaajalta löytyy alustat ja viltit, osallistuja tarvitsee vain mukavat ja lämpimät vaatteet joissa levätä pitkällään. Ohjelman kesto noin 45 min.

Lepolomat uupuneille

Ylikunnosta on vaarallisen lyhyt askel uupumukseen, sen moni tietää omasta kokemuksesta. Idän Sydämen lepolomalla voit palauttaa voimavarasi täydellisellä levolla. Ota yhteyttä jotta pääset kipeästi tarvitsemallesi tauolle mahdollisimman pian! Katsot myös tulevat retriittimme, josko ne sopisivat sinulle!

Hinnat


Hinnoittelu perustuu toivottuun ohjelmaan, kestoon ja henkilömäärään.

Hyvinvoinnin ohjelmat alk. 100€/h/ryhmä
+ lounas tai illallinen
+ aamiaismajoitus
+ savusauna ja luontaishoidot