Syksy on sisustajan suosikkikausi – hanki uutta ilmettä meiltä!

Yritys

Idän sydän on syntynyt rakkaudesta luontoon, tarkemmin sanottuna kainuulaiseen maisemaan. Yritysidea on kypsytellyt perustajansa Sanna Kyllösen mielessä hänen samoillessaan kameran kanssa Lentiiran metsissä. Myöhemmin, kuratoidessaan Ville Heikkisen lintu- ja eläinkuvista koostettua näyttelyä Lentiiran Lomakylään hän ajatteli, että näistä luontokuvista saisi todella upeita sisustustauluja paitsi koteihin myös julkisiin tiloihin.

Ratkaisevan sysäyksen luontovalokuvien verkkokaupalle antoi orpona löydetyn Aina-karhun kohtaaminen yksityiskodin pihapiirissä Lentiirassa toukokuussa 2021. Hellyttävästä karhunpennusta ottamistaan kuvista Sanna teetti ensin postikortteja, magneetteja ja lopulta myös sisutustauluja, jotka herättivät suurta ihastusta asiakkaiden keskuudessa.

Kolmas tärkeä tekijä yrityspolulla on ollut kumppanuus Beyond Printin kanssa. Keuruulaisen painotalon laadukas työnjälki metalliprinteissä on tehnyt vaikutuksen vuosien varrella tilatessamme näyttelytöitä ja sisustustauluja majoitusyrityksen tiloihin. Metallitaulun näyttävyys ja käytännöllisyys tuo kuvan kauniisti esille.

Idän Sydämen valokuvien takana

Ville Heikkinen on jo kolmesti Vuoden luontokuva -palkittu luontokuvaaja Iivantiirasta, Kuhmosta. Ville on erikoistunut metsäneläinten, niin lintujen kuin nisäkkäiden kuvaamiseen. Villen luonnontuntemus on vailla vertaa, ja hänen upeat valokuvat syntyvät siinä kohtaa kun luottamus kuvattavaan on saavutettu.

Idän sydämen perustaja Sanna Kyllönen on matkailun ja hyvinvoinnin monialayrittäjä Lentiirasta, Kuhmosta. Valokuvauksessa hän inspiroituu luonnon ihmeellisyyksistä sellaisena kuin ne eteen tulevat. Sanna lumoutuu erityisesti talven muodoista ilmeisen takana, sekä mielenmaiseman näkyväksi tekemisestä luontokuvissaan.

Idän Sydämen tapahtumat luontokuvauksen merkeissä

Idän Sydämen toiminta ei rajoitu pelkästään kotien ja julkisten tilojen kaunistamiseen luontovalokuvien avulla. Idän sydän järjestää myös retkiä ja työpajoja luontokuvauksen ja hyvinvointiteemojen ympärille.

Postiosoite
Idän sydän
Käntinsalmentie 85
88930 Lentiira

Y-tunnus
2999491-8

Laskutus
Verkkolaskuosoite 003729994918
Välittäjä 003723327487 APIX Messaging Oy