>> Lahjakortti elämyksiin!

Joogaretriitit kehon ja pyhän äärellä

 

Lentiira with Loven joogaretriiteillä pääset syventämään itsetuntemustasi jooga- ja meditaatioharjoitusten avulla.

 
Luolan sisällä naisen hahmo löytää ulospääsyn kohti valoa joogaretriitillä.

Myyttinen luontomme joogaretriitti

Tällä joogaretriitillä uppoudumme kehoon, mieleen ja maisemaan. Tietoisten joogaharjoitusten avulla avulla vahvistamme aistinvaraista kehoyhteyttä. Retkillä tutustumme luonnon peruselementteihin ja  virittäydymme metsän myyttisille taajuuksille. Rumpuseremonoissa syvennämme yhteyttä luonnonvoimiin.

Nainen soittaa äänimaljaa laiturilla joogaretriitin aikana.

Syväpuhdistava joogaretriitti

Tällä joogaretriitillä puhdistamme kehon ja mielen lempeästi joogaharjoitusten, puhdistavan ravinnon luontoyhteysrarjoitusten avulla. Puhdistautumalla fyysisesti ja henkisesti herkistymme helpommin kuulemaan sydämen ääntä, joka ohjaa meitä oikeaan suuntaan. Meditaatio ja syvärentoutusharjoitukset tukevat kokonaisvaltaista rauhoittumista, ja auttavat irrottautumaan kaikesta suorittamisesta ja arjen paineista. 

 

Tähän upotetaan Best of Kuhmo & Lentiira ajanvarausjärjestelmä. Siihen saakka löydät palvelun heti linkin takaa!


Luontokuvataulut Idän Sydän verkkokaupasta

 

Idän Sydän luontokuvien verkkokauppa syntyi rakkaudesta kainuulaiseen luontoon. Valikoimasta löytyy paitsi abstrakteja maisemakuvia myös lintu- ja eläinkuvia, joitka kaikki kuvaavat kainuulaista erämaata omalla tavallaan. Suosituimpia tuliaistuotteita ovat olleet Aina-karhu ja talvinen kuukkelitaulu, mutta myös suurilla teoksilla on paikkansa katseenvangitsijana kodeissa tai julkisissa tiloissa. 

Sanna Kyllösen luontokuvat ovat saaneet tunnustusta European Photo Awardseissa platina- ja kultasarjassa vuonna 2023. Valokuvauksessa Sanna insproituu yksityiskohdista, joita hän tutkailee kameran kera luonnon muotojen ja sävyjen lomasta. Voimauttavassa valokuvauksessa hän pyrkii yksilön sisäisen mielenmaiseman näkyväksi tekemiseen vuorovaikutuksessa kuvattavan kanssa.

Ville Heikkinen on ainakin neljästi (!) Vuoden luontokuva -kilpailussa palkittu luontokuvaaja Iivantiirasta, Kuhmosta. Ville on erikoistunut metsäneläinten, niin lintujen kuin nisäkkäiden valokuvaamiseen. Villen luonnontuntemus on vailla vertaa, ja hänen upeat valokuvat syntyvät siinä kohtaa kun luottamus kuvattavaan on saavutettu.

Paikallinen

Vahvuutemme on paikallistuntemus. Retkillämme pääset tutustumaan kotiseutumme parhaisiin paloihin.

Uniikki

Toteutamme elämyksiä joita rakastamme tehdä. Ohjelmamme sopivat sinulle, joka arvostaa yhteyttä itseen, luontoon ja toisiin ihmisiin.

Vastuullinen

Vastuullisuus on meille elämäntapa. Retkemme toteutetaan luontoarvot huomioiden, ja paikallista kulttuuriperimää vaalien.